Veelgestelde vragen

VRAAG: ” IK ZIE MIJN KINDERWAGEN ER NIET BIJ STAAN”: Antwoord: Indien uw merk Kinderwagen niet in het hoofdmenu voor komt kunt u kiezen voor de optie: “Op maat gemaakt”. Hier vult u de gegevens in van uw kinderwagen en Re-covers neemt contact met u op als er nog vragen zijn.

VRAAG: “WANNEER KOMT MIJN BESTELLING?”: Antwoord: Uw bestelling wordt speciaal voor u, met de hand, op maat gemaakt. De levertijd varieert van 2-4 weken na ontvangst van uw bestelling.

VRAAG: “IK HEB GEEN BESTELBEVESTIGING ONTVANGEN”. Antwoord: Wij raden u aan om even te kijken in uw “spam”map van uw email.

VRAAG: “KAN IK MIJN BESTELLING RUILEN OF VERANDEREN? Antwoord: U heeft de volgende email bevestiging van uw bestelling ontvangen: ” Dank u voor uw bestelling. Uw bestelling wordt speciaal voor u, met de hand, op maat gemaakt. U kunt uw bestelling de komende 48 uur nog wijzigen of annuleren. Hierna kunt u uw order niet meer wijzigen of retourneren. De garantie termijn is 6 maanden maar de hoezen zijn niet bestand tegen vocht of ontsmettingsmiddel! De levertijd varieert van 2-4 weken. Wij wensen u veel plezier van uw exclusieve, handgemaakte producten van Re-covers.”

Scroll naar top